NTVMSNBC.com: NTVMSNBC Manşetler

29 Nisan 2010 Perşembe

Efes'in Rahat Gecesi

Ligi acikara lider olarak tamamlayan Efes Pilsen bastan sona onde goturdugu Erdemir macini rahat kazandi. Bu rahatlikta Erdemir'de Leon Williams'in vasatin altinda gosterdigi performans ve Alex Gordon'un yoklugu etkiliydi.

Macin basinda karsilikli atilan basketlerle bir Efes bir Erdemir onde gitse de, Erdemir takimi kolay pota alti atislardan sayi bulamayarak bir acidan da kazanma sansini azaltti. Oyle ki ilk ceyrekte Erkan ve Leon kolay atislari sayiya cevirse mac bu kadar da kolay olmayacakti Efes icin.

Mac ile ilgili soylenecek fazla birsey yok. Efes ve Erdemir takimlarinin guc farki ortada. Yine de genc coach Ahmet Caki takimini maca en iyi sekilde hazirlamis ve gerekli mucadeleyi etmelerini saglamis.

Efes Pilsen de dersine cok iyi calismis. Erdemir'in hucumlarina yaptiklari etkili mudafa ile rakibine rahat atis sansi tanimadi. Oyle ki tepede oynanan pick&roll hucumlarinda Efes uzunlarinin show-uplari oyle etkili ve saglamdi ki Erdemir'in guardlari hucumlarda neredeyse yari sahaya kadar gerilemek zorunda kaldilar.

Seri simdi 2-0. Pazar oglen oynanacak macta Erdemir takimina pek sans verilmese de ben bu serinin en renkli maci olacagi kanisindayim. Coach Ahmet Caki bir surpriz hazirlayacaktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder