NTVMSNBC.com: NTVMSNBC Manşetler

12 Nisan 2010 Pazartesi

Dudley Dagli, Umit Sonkol

Macin basinda belli etmisti kazanma istegini Dudley. Galatasaray disaridan zorlamakta, Telekom iceriden oynamaktaydi. Washington'in yoklugunu da oldukca hissetti Galatasaray. Ama Ersin Dagli, yani Dudley maci alip goturecek adamdi Umit Sonkol ile beraber.

Telekom maci 3. periodda oynadigi oyunla alacagini soyledi. bir ara her iki takim da bos donmeye basladi bu periodda. Eger herhangi biri bu hucumlardan sayi bulabilseydi maci bu periodda koparabilirdi.

Son ceyrekte harika bir mac cikaran Telekom maci almayi haketti. Simdi Besiktasin kendilerinden 1 fazla mac kaybetmelerini bekleyecekler ilk 4'e girip Eurocup'a direkt katilmak icin. Haftasonu oynayacaklari Pinar Karsiyaka maci haricinde kayipsiz gececeklerdir. Besiktasi ise zorlu Galatasaray deplasmani ve iceride Karsiyaka maci bekliyor. Karsiyaka'nin evinde Telekomu yenmesi halinde Karsiyaka ilk 5 icin tum cabayi gosterecektir BJK macinda.

Galatasaray ise kalan 3 macini da kazanacaktir. Evinde BJK, daha sonra Bornova ve Aliaga. Bu skorlar onlari play-off'a sokacaktir, Bornova ve Aliaga maclari bile yetebilir.

12 gun icerisinde sonuclari gorecegiz.

tebrikler Telekom

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder